Danubius szálló

Rólunk

A Danubius szálló Szlovákia déli részén, Révkomáromban található szálláshely, amely az ide látogató turisták, a városban zajló konferenciák, rendezvények résztvevői, iskolai csoportok, valamint családok számára biztosít szállást.

A szálló a belvárosban helyezkedik el, számos étterem, üzlet és kikapcsolódási lehetőség gyalogosan is könnyen megközelíthető távolságában.

szob†k

Szobák és apartmanok

A szállás 2x2 ágyas szobáival várja vendégeit, amely így családok, barátok számára ideális szálláshelyként szolgál. A szobákhoz fürdőszoba, mosdó és saját hűtő is tartozik. A szálló vendégeinek lehetőségük van a folyosón található közös konyha használatára is, amely mikróval, rezsóval, sütővel, hűtővel és vízforralóval van felszerelve. Ezenkívül az idelátogatók számára közös mosógép használata is rendelkezésre áll.

A szobák mellett két apartmannal is várjuk az idelátogatókat, ahol egy külön bejáratú részben nyújtunk lehetőséget a pihenésre. Az apartmanok szintén két kétszemélyes szobából állnak, saját fürdőszobával, mosdóval vannak ellátva, emellett pedig egy konyha is hozzájárul ahhoz, hogy az itt töltött idő minél kellemesebben teljen. Mindkét apartmanhoz két-két balkon tartozik, az utcára illetve a belső udvarra néző kilátással.

Terembérlés

A Danubius szálló a vendégek elszállásolása mellett, három terem bérlésére is lehetőséget biztosít, amelyek remek helyszínként szolgálhatnak előadások, termékbemutatók, képzések, céges rendezvények, bálok és esküvők lebonyolításához.

A szálló két kisterme 30-45 fő befogadására képes, ezt elsősorban, előadások, képzések, kisebb létszámú események helyszíneként ajánljuk. Ezek minél kényelmesebb megvalósításához számítógéppel, kivetítővel és táblával tudunk hozzájárulni.

A nagy terem körülbelül 100-120 fő befogadására alkalmas, amely remek terepet biztosít előadások, koncertek, bálok, esküvők, céges rendezvények számára
nagyterem

Árak

szob†k

Szoba

15

éjszakánként / 1 főnek

konyha apartman4

Apartman

80

éjszakénk / 4 főnek

kisterem1

Kisterem

10

óránként

nagyterem

Nagyterem

90

 óránként

Danubius szálló

Elérhetőség és foglalások

+421 919 030 551

danubius@proselye.org

Dunajské nábrežie 12,
      P.O. BOX 54,
      94505, Komárno,
      Slovenská republika

Galéria